Particulieren, bedrijven of instellingen, service clubs en scholen kunnen altijd bij ons terecht voor meer informatie. Ook zijn we graag bereid  gastlessen of lezingen te geven. Zeker voor educatieve doelen is de CooKit heel geschikt. Als het weer meewerkt kunnen we het zonnekoken ook echt demonstreren.

Regelmatig geven wij voorlichting, advies en steun aan particulieren en organisaties die betrokken zijn bij projecten in ontwikkelingslanden en die daar het zonnekoken willen introduceren. Dat begint met voorlichting over het geïntegreerd zonnekoken, gevolgd door advies bij de opzet van een project en de uitvoering daarvan. Wij bieden die initiatiefnemers de mogelijkheid het benodigde materiaal zoals CooKits, hittebestendige plastic zakken en aluminiumfolie bij ons te kopen.

Wij verzorgen ook scholing voor mensen die een Solar Cooking project willen opzetten in een ontwikkelingsland of zich op een andere manier willen inzetten om zonnekoken te bevorderen.

Als u daarvoor belangstelling hebt, neem dan contact op met ons secretariaat om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.